20 oktober 2021

RedLogic maakt deel uit van Conscia Groep

VMware specialist RedLogic gaat per 1 oktober 2021 verder onder de vleugels van Conscia Groep. Waardemakers heeft partijen met succes bijeen gebracht en het samengaan vanuit RedLogic begeleid.

Het in 2012 opgerichte RedLogic biedt consultancy, projecten en managed services aan en behoort met circa 25 medewerkers tot de middelgrote VMware specialisten. Vanwege aanhoudende groei was het bedrijf op zoek naar een strategische partner en heeft deze in Conscia Groep gevonden. Door de samenwerking kan RedLogic haar cloud-aanbod verbreden.

De van oorsprong Deense Conscia Groep heeft ruim 950 medewerkers in dienst en is in 6 landen actief, waaronder Denemarken, Zweden, Noorwegen Duitsland, Slovenië en Nederland. In Nederland telt het bedrijf ruim 240 medewerkers. Het bedrijf was al langer op zoek naar een strategische partner voor het aanbieden van VMware diensten.

Wij zijn trots dat we deze deal hebben mogen begeleiden en wensen RedLogic en Conscia veel succes met hun samenwerking. Ook bedanken we Florent voor de goede juridische ondersteuning. Meer achtergrondinformatie over deze transactie is te lezen in de klantcase beschrijving.

Ben je ook voornemens om je bedrijf te verkopen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook meer uit je bedrijf halen...

... en benieuwd naar onze frisse blik en heldere kijk?

Bel Waardemakers op: