MAAK KENNIS MET ONS

Team

Waardemakers is een netwerkorganisatie, met een aantal vaste krachten die de kar trekken. Zo kunnen we voor iedere opdracht het beste team samenstellen. En dat werkt wel zo prettig. Onze vaste kern heeft vooral verstand van waardemaken, bedrijfsovername en Corporate Finance en heeft de regie in ieder project dat we uitvoeren. Je hebt dus één vast aanspreekpunt en wij garanderen zo de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Daarnaast hebben we een netwerk van (vaste) experts om ons heen verzameld waar we graag mee samenwerken. Dat zijn allen ondernemers, net als wij. Alleen vullen zij de kennis en ervaring aan op de gebieden waar wij zelf minder bedreven in zijn. Zoals pricing optimalisatie, sales management, lean, ondernemingsrecht, etc. Iedereen is immers wel ergens heel erg goed in. Wij zijn goed in ons vak en organiseren de rest er omheen. Zodat we samen het maximale uit jouw bedrijf halen!

Hieronder stellen we ons team aan je voor. 

Stefan Offringa

Managing Partner

Ondernemend sinds de middelbare school. Achtergrond in (technische) bedrijfskunde en Corporate Finance, gelijktijdig 2 jaar rechten gestudeerd en post-doctorale opleiding tot Register Controller aan NIVRA-Nyenrode afgerond. Ervaring opgedaan bij o.a. Atos-KPMG consulting, Fortis Bank en diverse bedrijven.

Creatieve all-round financial engineer met passie voor pricing, strategie, business modellen, techniek, online en ondernemerschap in brede zin. Heeft een bloedhekel aan gemiste kansen. 

Ben Heemskerk

Managing Partner

Veel ervaring in fundraising en complexe financiering. Heeft na zijn studie bedrijfseconomie in Groningen het investeerdersvak als investment manager bij Twinning geleerd. Aansluitend als directeur Private Equity bij MeesPierson gewerkt en aldaar het netwerk van informal investors, VC’s en family offices enorm uitgebreid.

Veel kennis van Corporate Finance en creatief in het vinden van de optimale dealstructuur. Gedreven dealmaker en goede onderhandelaar. Passie voor high-performance companies. 

Koert Brinks

Associate Partner

Zowel ervaring als ondernemer als als accountant opgedaan. Heeft een succesvolle praktijk van de grond af opgebouwd en verkocht. Is nog steeds als associate aan dit kantoor verbonden. 

Heeft in de loop der jaren heel veel bedrijven en ondernemers bijgestaan in allerhande (financiële) kwesties, waaronder bedrijfsovername, herstructurering, fiscale zaken en financiering. Maar zijn ervaring rijkt verder dan dat. Is vindingrijk en praktisch ingesteld. Maakt het niet ingewikkelder dan nodig. 

Ook meer uit je bedrijf halen...

... en benieuwd naar onze frisse blik en heldere kijk?

Bel Waardemakers op: