Financieringsmogelijkheden 

Groeien kost geld. Je moet investeren, de kosten gaan voor de baten uit en daarnaast neemt je werkkapitaal toe naarmate je business groeit. Slimme ondernemers weten dit en regelen hun financiering op tijd. Zodat je kansen kunt pakken op het moment dat deze zich voordoen en je ondernemersdroom kunt verwezenlijken. 


Veel ondernemers weten weinig van finance. En hun accountant weet weer niks van financieren. En om nu zomaar een willekeurige bank binnen te stappen. Bovendien begrijpen de meeste bankiers weer weinig van ondernemen... 


Gelukkig zijn wij er ook nog! Wij zijn ondernemers in hart en nieren en weten alles van groei en financiering. We spreken de taal van de bankier en hebben een enorm netwerk van investeerders. Je boft dus maar dat je ons gevonden hebt!


Er zijn 2 hoofdvormen van financieren: vreemd vermogen (bank) en eigen vermogen (investeerders). Wij bieden je beide en ook kunnen we de verschillende vormen combineren tot een optimale financieringsmix. Hieronder kan je alvast je mogelijkheden bekijken. 

Financiering met vreemd vermogen

Bij financiering met vreemd vermogen denken de meeste mensen meteen aan de bank. Maar er zijn veel meer mogelijkheden dan alleen je huisbank om een lening te vragen. Denk aan mezzanine leningen, alternatieve financiers of crowd funding. Met wat creativiteit is er vaak wel een mix te maken tussen vreemd vermogen en meer risicodragend kapitaal. 

Financiering met eigen vermogen

We bieden je ook de mogelijkheid om een investeerder aan te trekken. Dat is wat meer maatwerk, dus vandaar dat we je via deze online route geen indicatie kunnen geven. Maar als je je gegevens invult (5 stappen), dan komen we er spoedig bij je op terug. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw informatie om, maar deel vooral niets wat je niet wilt delen.