• Home
  • /
  • Management & Support

Management & Support

Management is belangrijk voor het succes van je bedrijf. En iedere uitdaging vraagt om een ander type manager. Structure follows strategy. Bij Waardemakers begrijpen we dit als geen ander. Groeien is topsport en het is lastig voor ondernemers om de noodzakelijke transitie helemaal zelfstandig te maken. Wat extra slimme handjes zijn dan zeer welkom. Uiteraard kan ons team van Waardemakers je helpen, maar het is voor ons wat lastig om full time bij jou aan de slag te gaan. We hebben immers ook een eigen business te runnen. En eerlijk gezegd, zijn er best managers te vinden die dit veel beter kunnen dan wij. Sterker nog... wij hebben er al een groot aantal in ons steeds verder uitbreidende netwerk. 

Het leuke van onze (interim) managers is dat zij bekend zijn met de Waardemakers-methodiek en zelf uitblinken in tenminste één van de disciplines van het waardemaken. En voor het overige zijn wij hun toolbox. Zo krijg je de Waardemakers kwaliteit in company geleverd!

Afhankelijk van het type bedrijf dat je hebt en de uitdaging waar je voor staat, stellen wij kandidaten aan je voor. Deze kunnen bij je in loondienst treden, op interim basis worden ingezet of zelfs (al dan niet samen met ons en/of investeerders) mede-aandeelhouder worden in je bedrijf. Dat laatste kan interessant zijn bij bedrijfsopvolging of extreme groei ambities. Maar het hoeft uiteraard niet en kan indien gewenst ook op een later moment. We willen alleen maar benadrukken dat wij heel flexibel zijn qua samenwerking. 

Onze managers zijn gescreend en wij kennen ze persoonlijk. Ze beschikken over de volgende kwaliteiten:
- Ondernemend en energiek
- Senioriteit
- HBO+ denkniveau
- Minimaal 15 jaar ervaring
- Relevante branchekennis en netwerk
- Bekend met de Waardemakers methodiek
- Leuk om mee te werken

Dus... heb je behoefte aan wat extra power? Neem dan contact op!

Ook meer uit je bedrijf halen...

... en benieuwd naar onze frisse blik en heldere kijk?

Bel Waardemakers op: