SAMEN MET ONS AAN DE SLAG OM BEDRIJVEN MEER WAARD TE MAKEN?

Interim managers gezocht

Regelmatig spreken we met ondernemers, investeerders en private equity over het meer waard maken van bedrijven. Nu zijn wij daar intussen best bedreven in. Maar we hebben niet de mogelijkheden om ook echt binnen al die bedrijven aan de slag te gaan. Onze week heeft immers ook maar 168 uur en bovendien zijn wij niet altijd het meest geschikt om alle karren te trekken. Wij hebben dit opgelost door van ons bedrijf een netwerkorganisatie te maken. Zo kunnen we voor iedere klus de beste mensen inzetten en samen tot ongekende hoogte stijgen. 

Profiel interim manager
Graag komen wij in contact met ondernemende managers, die uitblinken in tenminste één van de Waardemakers disciplines. Daarnaast voldoe je aan onderstaande kenmerken: 
- Ondernemend en energiek
- Senioriteit, leidinggevende kwaliteiten (directieniveau)
- HBO+ denkniveau
- Minimaal 15 jaar ervaring
- Relevante branchekennis en netwerk
- Leuk om mee te werken
Type opdrachten
Wij worden ingezet bij bedrijven die voor een uitdaging staan. Meestal moeten we aan de slag om groeiambities te realiseren, maar het kan ook gaan om herstructurering van activiteiten of zelfs insolventie. Alle varianten zijn mogelijk en wij gaan geen uitdaging uit de weg. Het zijn wel bedrijven met enige omvang, zowel qua omzet als personeelsbestand. Soms werken we voor private equity, soms voor de ondernemers en soms ook ten behoeve van eigen participaties. 

Samen participeren in kansrijke bedrijven
Waardemakers heeft een eigen investeringstak waarmee we significante belangen nemen in bedrijven. Dit betreft doorgaans een pre-exit, waarbij de verkopende aandeelhouders nog enige jaren aanblijven. Meestal lopen bedrijven tegen de grenzen van de eigen mogelijkheden aan, wat hen weerhoudt om naar de volgende fase te groeien. Wij leveren versterking op directieniveau (jij?), onze Waardemakers-methodiek en groeikapitaal. Samen werken we toe naar een strategische exit binnen 5 tot 7 jaar. 

Wij staan midden in de overnamemarkt en zijn voortdurend bezig met het spotten van nieuwe investeringskansen en het sluiten van deals. Dit doen we samen met investeerders en MBI-managers uit ons netwerk. We hebben continu meerdere projecten lopen (lang niet alles wordt een deal) en kunnen heel snel schakelen doordat we alles aan de achterkant goed hebben ingericht. 

Ook voor onze eigen investeringstak zijn we voortdurend op zoek naar geschikte managers om de klus te klaren en die bij voorkeur bereid zijn om zelf ook risicodragend mee te participeren. Niet zozeer vanwege uit financieringsbehoefte, dat vullen we wel in met investeerders of bancair. Maar meer vanwege 'skin in the game'.

Meld je aan als interim manager!
Herken je jezelf in bovenstaande profiel en lijkt het je leuk om samen met ons aan de waardeontwikkeling van MKB-bedrijven te werken? Meld je dan meteen aan als interim manager! Het is heel eenvoudig: 

1. Vul onderstaand je gegevens in. Je komt hiermee ook meteen op onze mailing lijst. Maar geen stress. We spammen niet en uiteraard gaan wij zorgvuldig met je gegevens om;
2. Je ontvangt van ons een e-mail waarmee je je aanmelding kunt voltooien. Houd dus je mailbox in de gaten;
3. Wanneer we je gegevens ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met je op om kennis te maken en je aanmelding te voltooien. 

Ook meer uit je bedrijf halen...

...en benieuwd naar onze frisse blik en daadkrachtige aanpak?
NEEM CONTACT OP!
Top