Over Waardemakers


Over Waardemakers

Waardemakers, ondernemers en adviseurs

Het team van Waardemakers bestaat uit ervaren en deskundige adviseurs die allen ook als ondernemer hun sporen in hun vakgebied ruimschoots hebben verdiend. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van zorgvuldig geselecteerde specialisten en andere ‘Vrienden van Waardemakers’. Stuk voor stuk gedreven mensen die hun passie voor succesvol ondernemen met elkaar delen en elkaar verder helpen. Mensen die elkaar het succes gunnen. Niet om zelf veel geld te verdienen. Maar om de kick van het samen winnen. En die mensen zijn via Waardemakers met elkaar verbonden. Met recht dus een waardevol netwerk.

Vanwege ons grote netwerk zijn wij in staat om de allerbeste mensen voor onze klanten te mobiliseren. Want hoewel wij prima ons vak verstaan, kan een echte specialist soms net het verschil maken. Omdat deze bijvoorbeeld de markt net wat beter kent dan wij.

Wij vinden het niet erg om toe te geven dat een ander soms net even wat meer geschikt is. Integendeel. Wij werken juist heel graag samen om uw ambities te realiseren. Want dat is toch het enige dat telt?

Maak kennis met ons team van adviseurs

drs. ing. Stefan Offringa RC: Stefan is grondlegger van Waardemakers. Hij houdt zich dagelijks bezig met bedrijfsovername en is gespecialiseerd in het beter verkopen van bedrijven. Stefan heeft een allround technisch bedrijfskundige achtergrond en was enige tijd als docent Corporate Finance verbonden aan NIVRA-Nyenrode.

drs. Ben Heemskerk: Ben heeft ruime ervaring als overnameadviseur en heeft al vele succesvolle deals op zijn naam staan. Hij beschikt over een groot netwerk van private equity investeerders. Ben blinkt uit in het vinden van de optimale deal- en financieringsstructuur. Essentieel voor de beste deal!

Koert Brinks: Koert heeft als accountant vele overnames begeleid. Na de verkoop van zijn kantoor heeft hij zich verder in overnames gespecialiseerd. Door zijn ruime ervaring als accountant weet Koert als geen ander waar kopers op letten.

Erik Boertje BBA MIM: Erik is een rasondernemer en heeft van scratch een business met ruim 100 vestigingen in 14 landen opgebouwd. Hij is officier geweest bij het korps mariniers en heeft een bedrijfskundige opleiding aan o.a. Nyenrode met succes afgerond. Erik ziet altijd mogelijkheden om doelen te bereiken en krijgt zaken gedaan.

Vrienden van Waardemakers

Waardemakers maakt veel vrienden. Hierdoor beschikken we over een groot netwerk. Ondernemende experts die de beste in hun vakgebied zijn. Succesvolle ondernemers die weten hoe een bedrijf succesvol wordt. Investeerders die meer doen dan alleen ‘geld schieten’. (Oud-)klanten die onze meerwaarde zelf hebben ervaren. En allemaal gedreven door dezelfde passie: waarde maken!

Of het nu salesmensen, marketeers, lean experts, fiscalisten, juristen of internet ondernemers zijn… Waardemakers weet deze mensen te mobiliseren om samen succes af te dwingen. Dat geeft energie, waardoor u de samenwerking met Waardemakers niet snel zult vergeten. Vrienden voor het leven.

Neem contact op

Dus… bent u net als wij ergens heel goed in en heeft ook u een passie voor succesvol ondernemerschap? Dan bent u waarschijnlijk een Waardemaker en worden we graag vrienden. De koffie staat klaar, dus neem dus vooral contact met ons op.